Lid worden   Contact    Sitemap

  
Actueel
Onderzoeksrapport ZZP'ers in Nederland

2 leden van onze vereniging hebben geparticipeerd in een onderzoek naar de toegevoegde maatschappelijke waarde van zzp-ers.

lees verder

Zoek
 
SUGGESTIES?
Meldt dit via secretariaat@itunited.nl

Samen sterk!


IT United is een actieve vereniging voor zelfstandige IT-ers en IT-ondernemers. Een vereniging die de belangen behartigt van leden die, ondanks uiteenlopende beroepsactiviteiten en persoonlijke achtergronden, met elkaar verbonden zijn door ondernemerschap, beroep en vakinteresse. IT-ers die hun kennis, ervaringen, vragen en antwoorden delen en daarmee elkaar versterken.

 

Samen sterker door collectief voordeel


Een lidmaatschap van IT United biedt u tevens toegang totoverkoepelende organisaties, zoals het Ngi/NGN (Nederlands Genootschap voor Informatica) en PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers). Hiermee heeft u dubbel voordeel, niet alleen is uw aanvullende lidmaatschap een stuk goedkoper, u profiteert ook van de collectieve voordelen van andere organisaties.

Denk daarbij aan publicaties, collectieve kortingen en evenementen. Maar ook actief lobbyen om de belangen van zelfstandige (IT)ondernemers op de politieke agenda te krijgen. Wie stelt uw vragen in Den Haag? Kan uw AOV-premie omlaag? Bent u op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen? Met IT United weet u meer.

 

Samen sterker door een actief ondernemersnetwerk


Tijdens laagdrempelige bijeenkomsten en borrels wisselen leden van IT United in een informele sfeer hun ervaringen uit. IT-professionals met verschillende beroepsprofielen maken kennis met collega's die dezelfde interesse, ambities, opdrachtgevers, projecten en werkwijze delen. Collega-ondernemers die elkaar helpen bij het verwerven van vakkennis en opdrachten.